Sok porowo-jabłkowy
Składniki
500ml / 183Kcal
- 3/4 jabłka
- 60g pora
- 150ml wody
- 4g orzeszków piniowych
- 2 szklanki lodu
Przygotowanie
TRYB PRACY _Smoothie/Koktajle
- Włóż wszystkie składniki do kielicha, przykryj pokrywą i postaw kielich na korpusie blendera.
- Wybierz na pokrętle tryb „Smoothie/Koktajle” i naciśnij przycisk ON/OFF.
- Po około 40 sekundach naciśnij przycisk ON/OFF w celu zatrzymania pracy silnika.
Wskazówki
- Rozpuszczalna w tłuszczach witamina A zawarta w porze zwiększa swoją przyswajalność przy jednoczesnym spożyciu orzechów.
- Wkładaj najpierw płynne lub miękkie produkty, a następnie produkty twarde bądź lód.
- Najlepiej wypić sok zaraz po jego zrobieniu.