Sok na detoks


Składniki

500ml / 238 Kcal
  • 40g kapusty
  • 40g marchwi
  • 140g pomidorów
  • 40g brokuła
  • 150ml gorącej wody (80oC)
  • 2/3 jabłka
  • 3/4 banany
  • 1 szklanka lodu

Przygotowanie

TRYB PRACY_Tryb Szefa Kuchni (Zupa), Smoothie/Koktajle
  1. Do kielicha blendera włóż kapustę, marchew, pomidory i brokuły, wlej gorącą wodę i przykryj kielich pokrywą.
  2. Postaw kielich na korpusie blendera, wybierz „Tryb Szefa Kuchni” i naciśnij przycisk ON/OFF.
  3. Po tym jak silnik zatrzyma się automatycznie po upływie 8 minut, zdejmij pokrywę i pozwól na ostygnięcie zawartości.
  4. Dodaj 2/3 jabłka i 3/4 banany i szklankę lodu, wybierz tryb Smothie/Koktajle i naciśnij przycisk ON/OFF. (Silnik zatrzyma się automatycznie po upływie 1 minuty i 56 sekund.)

Wskazówki

  • Wkładaj najpierw płynne lub miękkie produkty, a następnie produkty twarde bądź lód.
  • Najlepiej wypić sok zaraz po jego zrobieniu.
  • Podczas lub po przygotowywaniu gorących potraw, pamiętaj aby zawsze zachować ostrożność i nie poparzyć się.
Wróć do indeksu