Sok energetyzujący
Składniki
500ml / 85Kcal
- 40g jarmużu
- 28g szpinaku
- 10g sałaty rzymskiej
- 1/3 ogórka
- 38g selera
- ¼ jabłka
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 1 i ¼ szklanki lodu
Przygotowanie
TRYB PRACY _Smoothie/Koktajle
- Obetnij końcówki szpinaku i włóż go na około 50 sekund do gotującej się, posolonej wody.
- Włóż wszystkie składniki do kielicha, przykryj pokrywą i postaw kielich na korpusie blendera.
- Wybierz na pokrętle tryb „Smoothie/Koktajle” i naciśnij przycisk ON/OFF.
(Silnik zatrzyma się automatycznie po upływie 1 minuty i 56 sekund.)
Wskazówki
- Najlepiej wypić sok zaraz po jego zrobieniu.
- Wkładaj najpierw płynne lub miękkie produkty, a następnie produkty twarde bądź lód.