Sok Gruszkowy z Kapustą
Składniki
500ml / 204Kcal
- 240g gruszek
- 210g kapusty
- 5 owoców żurawiny (15g)
- 80ml wody
- 2/3 szklanki lodu
Przygotowanie
TRYB PRACY _Smoothie/Koktajle
- Obierz gruszki, kapustę zagotuj i ostudź.
- Włóż wszystkie składniki do kielicha, przykryj pokrywą i postaw kielich na korpusie blendera.
- Wybierz na pokrętle tryb „Smoothie/Koktajle” i naciśnij przycisk ON/OFF.
- Po około 1 minucie naciśnij przycisk ON/OFF w celu zatrzymania pracy silnika.
Wskazówki
- Możesz również dla polepszenia smaku i właściwości dodać sproszkowanego cynamonu.
- Wkładaj najpierw płynne lub miękkie produkty, a następnie produkty twarde bądź lód.
- Najlepiej wypić sok zaraz po jego zrobieniu.