Sok Borówkowy z Czarną Fasolą


Składniki

500ml / 418Kcal

  • 1 szklanka borówki amerykańskiej
  • 1/3 szklanki czarnej fasoli
  • 1/5 jabłka
  • 150 ml wody z gotowania fasoli
  • 1 szklanka lodu

Przygotowanie

TRYB PRACY _Smoothie/Koktajle
  1. Czarną fasolę namocz w wodzie przez 12 godzin, a następnie gotuj w 300 ml wody przez 25 min i ostudź.
  2. Włóż wszystkie składniki do kielicha, przykryj pokrywą i postaw kielich na korpusie blendera.
  3. Wybierz na pokrętle tryb „Smoothie/Koktajle” i naciśnij przycisk ON/OFF.
    (Silnik zatrzyma się automatycznie po upływie 1 minuty i 56 sekund.)

Wskazówki

  • W celu polepszenia smaku można dodać miodu.
  • Wkładaj najpierw płynne lub miękkie produkty, a następnie produkty twarde bądź lód.
  • Najlepiej wypić sok zaraz po jego zrobieniu.
Wróć do indeksu