Sok Borówkowy z Czarną Fasolą
Składniki
500ml / 418Kcal
- 1 szklanka borówki amerykańskiej
- 1/3 szklanki czarnej fasoli
- 1/5 jabłka
- 150 ml wody z gotowania fasoli
- 1 szklanka lodu
Przygotowanie
TRYB PRACY _Smoothie/Koktajle
- Czarną fasolę namocz w wodzie przez 12 godzin, a następnie gotuj w 300 ml wody przez 25 min i ostudź.
- Włóż wszystkie składniki do kielicha, przykryj pokrywą i postaw kielich na korpusie blendera.
- Wybierz na pokrętle tryb „Smoothie/Koktajle” i naciśnij przycisk ON/OFF.
(Silnik zatrzyma się automatycznie po upływie 1 minuty i 56 sekund.)
Wskazówki
- W celu polepszenia smaku można dodać miodu.
- Wkładaj najpierw płynne lub miękkie produkty, a następnie produkty twarde bądź lód.
- Najlepiej wypić sok zaraz po jego zrobieniu.